Ännu en dag passerad;

Allt skulle vara tusen gånger lättare om jag bara kunde få reda på vad jag vill. Det är ju bara jag som vet det, men jag vet inte hur jag får reda på det. Jag frågar mig själv, men jag har inget svar! :/ När har jag det?

Igår var jag och tränade med annie igen. Att träna känns underbart just nu, det får en att känna sig duktig och jag kan tänka på annat.

Idag åkte jag in till kungälv och fikade med maria, sedan åkte vi och tränade på friskis och svettis. Mysigt! :)
   Nu sitter jag här och väntar på att bonde söker fru ska börja.

Imon ska jag träffa mina favoritchristinor/kristinor. :D

/ Emelie

Måndag;

Idag gick vi upp tidigt eftersom lilla vera sov över. Vi gick ut till hästarna och så red vera en sväng.
Sedan gick vi in och bakade en kladdkaka. :P

Efter ett tag kom elina, min typ kusin. Vi är släkt, men inte kusiner men vi säger att vi är det ändå. Så vi red ut en sväng till med pållarna. Och söta lilla vera somnar på zenitha. Hon tyckte nog det var ett behagligt gung att sitta där. :P
Efter ridturen gick vi in, och elina färgade mitt hår svart. :)

Senare på kvällen när elina och vera åkt hem, åkte jag och annie till friskis och svettis och körde ett spinningpass. Jag trodde jag skulle dö flera gånger, men det kändes skönt sen efteråt. :P
Efter spinningen gjorde jag blonda slingor amandas hår. (:

Det var min intressanta dag det! ;)




Elina-Qlementine & Amanda,Vera-Zenitha. :)

Helgen;

Ja, nu var det ett tag sen jag skrev. Det beror på att jag inte har mått så bra de senaste dagarna..
Tänk om man kunde stänga av hjärnan och leva i en bubbla utan att kunna tänka. Att tänka gör mig galen just nu!


Igår åkte jag och mamma till blå stjärnan som hade öppet hus. Jag ska nämligen praktisera där i tre veckor nu direkt efter höstlovet. Vi gick rundvandring runt hela kliniken och fick veta vad dom gjorde på de olika avdelningar, det var mycket lärorikt och intressant. :)
Senare på kvällen gick jag, mamma och amanda på bio och såg high school musical 3. Den var sämre än ettan och tvåan.


Idag vaknade jag och tiffany vid åtta, rätt tid, men nio gårdagens tid. Då gick vi ner, och så såg jag vädret och tänkte ännu en hemskt tråkig söndag med dåligt väder, fyfan! Och som ni ser på filmen nedan, så hade jag, amanda och tiffany inte gör roligt. (;
Men sen kom vi på att vi skulle rida en långritt idag på pållarna. Så sagt och gjort, så red jag-zenitha, amanda-qlementine och mamma-tiffany gick och vi var ute i två timmar i regn. :P men mysigt var det. Fast att jag fick en stor gren rätt in i låret, och den rev upp hela mitt lår, slet bort kött eller skinn kanske de heter? Så det ser inte så fräscht ut nu om man säger så. Och så ska jag o mamma in och träna på friskis och svettis snart, men bara att bita ihop. :P


Ikväll kommer favoritkusinvera hit med sin mamma. Så ska vi äta gott och så, sen stannar vera kvar och sover över hos mig. :)


/Emelie


Amanda och Tiffany leker en väldigt rolig lek! ;)


Tisdag;

Tisdag är en soft dag, då jag börjar halv elva och slipper gå upp innan själva fan är vaken. ;) En sak med denna dag är dock dålig, jag har webdesign! Jag är så otroligt dålig på att hantera datorer, och jag fattar typ ingenting, så varför valde jag då denna kurs som individuellt val kan man fråga? Men nu är det lite sent att komma på det, och nu sitter jag dessutom på skitlektionen!

Jag slutar snart och då ska jag snabbt hem och vända, för jag, mamma och ellinor ska och träna på friskis och svettis klockan 18.00 - 19. 00. Efter det passet blir det hem och duscha och se på andra avenyn, och träna lite med tiffany. :)

/ Emelie


Måndag;

Dagen började med att världens nästa pojkvän fyller 19 år idag! :) <3 Grattis till honom!
Vid tjugo över åtta på morgonen åkte jag, mamma och tiffany till tandläkaren i Mölndal. Väl där gick mamma & Tiffany ut på promenad medan jag gick in tandläkaren, och där låg jag i två timmar! För dom tog nämligen bort min räls. :D 
   Efter tandläkaren körde mamma mig och Tiffany till skolan, där vi tränade lite och så. :)
Sen på kvällen kom Christoffer & hämtade mig så åkte vi hem till honom och åt mat och tårta. :)

/ Emelie

Söndag;

Idag var det en känslosam dag. Tänk vad mycket sorg det finns runt om i världen! :(
Vem har kommit på att man ska vara ledsen? Varför kan man inte alltid vara lycklig och glad?!

/ Emelie

Lördag;

Vaknade runt åtta idag av att Tiffany inte ville sova längre, men det gjorde inte så mycket för jag älskar att gå upp tidigt på Lördag morgon. :)
Gick ut på en morgonpromenad med älskade Tiff, vad hade jag gjort utan dig? <3 Fick några söta kort på henne bland höstlöven som ni ser på bilden nedan. :)

Ikväll kommer moster & morbror hit, vi ska spela spel och äta mat, ska bli kul. :)

Ibland önskar jag tillbaka tiden då jag var bland det viktigast i ditt liv...




Fredag;

Äntligen fredag! :) Fast just nu är inte skolan så jobbig, veckorna går i rasande tempo, och jag är inte alls skoltrött nu vilket är väldigt skönt. :) Allt går liksom så mycket enklare då. Efter skolan gick jag en promenad med Tiffany & Gimli i skogen i det fina höstvädret. Försökte ta några fina höstbilder på Tiffany, men det gick inge vidare då Tiffany är för snabb och kameran är för långsam. Men jag ska nog gå ut nu snart igen och försöka få en bra bild. :) Ikväll blir det först mys med god mat och idol med mamma, och senare ikväll åker jag och Tiffany till Christoffer, där vi ska se på film och ha en allmänt mysig fredag. :)

Torsdag;

Att livet kan vara så grymt orättvist och orätt! Varför kan man inte efter alla dessa år hitta ett botemedel mot cancer? Nya mobiler, datorer, tv apparater och massa andra finesser uppdateras så gott som varje dag nästan! Men ett läkemedel mot cancer det finns inte. Och vi människor som ska vara så smarta, men vi är inte smarta, inte alls. Vi är dummare än dummast!

Dagen startade med att klockan ringde klockan 06:00, vilket jag då trodde var ett skämt. Det kändes som om att jag gick upp mitt i natten och jag var sååå trött. Men upp kom jag i allafall och åkte iväg till skolan. Torsdagar är dom tråkigaste dagarna, men jag överlevde idag med. ;) 
   Efter skolan åkte jag till kungälv och köpte present till  Christoffer som fyller år på måndag, Jonna sällskapade med mig en stund i affärerna. :) Sedan gick Jonna hem och jag åkte till ytterby och hälsade på min morbror en stund medan jag väntade på att christoffer skulle sluta jobba så jag kunde komma in i hans lägenhet. Och nu sitter jag här vid hans dator medan han är och tränar. Så nu ska jag kolla på andra avenyn, medan jag väntar på att han ska sluta träna, då ska vi hyra film och mysa. :)

/ Emelie


Mitt första blogginlägg;


Ja, då har även jag skaffat mig en blogg då. Jag som hade bestämt mig för att inte följa trenden den här gången! Men nu sitter jag här ändå och skriver mitt första blogginlägg som jag inte riktigt vet vad det ska handla om..

Jag kanske kan berätta lite om mig själv då..? Jo, jag är 17 år, blir 18 i maj. Jag har en underbar vovve, Tiffany, som jag går i skolan tillsammans med. Vi eller jag är det väl som går ett hundprogram på porthälla gymnasium i Partille. Men Tiffany följer med mig till skolan varje måndag där vi tränar och umgås med våra klasskamrater som består av både människor och hundar. :)
Förutom skolan, som förstås tar upp den mesta tiden, så ägnar jag även en del tid åt min kära pojkvän Christoffer som är 19 år. Vi har varit tillsammans i snart två och ett halvt år nu. :)

Det får räcka för idag, så får jag väl se om det är nån som kommer att läsa allt jag skriver sen. (;

/Emelie

RSS 2.0